Despre noi  |  Calitate  |  Nutritie  |  Link-uri  |   Comenzi Online  |   Contact  
BIOPACK - PRODUSE ECOLOGICE
FITO-FITT - PRODUSE VEGETALE
FARAPORCNOPORK- DIETETIC
PRODUSE FUNCTIONALE
NOUTATI
AMBALAJ TERMOIZOLANT
A.UNDE GASITI PRODUSELE NOASTRE
B.LIVRARE PRODUSE
C..PRODUCTIA ECOLOGICA
D.CERTIFICATE ECOLOGICE
E.RETETE
G.NATTO
H.SIDERITIS SCARDICA
I.CURCUMA LONGA
J.FARA MUTATII GENETICE-CERTIFICARI NON GMO
Calitate
Incepând cu 01 noiembrie 2004 este împlementat sistemul HACCP, trasabilitatea produselor, bunele practici de igiena, bunele practici de lucru, bunele practici de laborator.
Calitatea produselor este verificata în permanenta,de catre laboratoare acreditate
FITO-FITT-sunt produse conventionale realizate din soia din import certificata fara mutatii genetice,si anume izolat,concentrat,faina ,
texturat si boabe de soia.Nu utilizam aditivi alimentari.Produsele noastre nu contin condimente tari:piper si boia de ardei.Produsele pot fi consumate in perioada de post dar si de catre cei cu o dieta speciala..
BIOPACK-sunt produse ecologice-bio.Materia prima este achizitionata de la firme cu experienta in productia si procesarea produselor ecologice.La culturile ecologice nu se utilizeaza pesticide si ingrasaminte chimice pe toata perioada vegetatiei.Culturile sunt verificate periodic de catre organe de control si certificare ecologica.
La procesarea produselor ecologice este interzisa utilizarea substantelor chimice sau a aditivilor alimentari.Procesul tehnologic si retetarul este verificat si certificat in cazul nostru de catre Ecoinspect Cluj RO-ECO-008.
FARAPORC NOPORK-sunt mezeluri dietetice realizate pe o linie de productie separata autorizata pentru comert intracomunitar UE-122-Romania.Mezelurile se realizeaza din piept de pui si ulei nehidrogenat de floarea soarelui.Aditivii alimentari sunt folositi la strictul minim.
Produsele sunt hipocalorice si hiposodice (calorii reduse si sare foarte putina)
JULIA -este marca sub care se realizeaza mezeluri din carne intr-un mod traditional,fara injectarea carnii,fara adaosuri de soia,amidon,colorant,arome etc.Carnea este macerata in sare minim 2 saptamani dupa care este afumata cu rumegus de fag.
Mezelurile sunt umplute in membrane naturale si uscate cu aer.
Singurul aditiv alimentar utilizat este sarea cu nitrit admis si de catre BIOSUISS la productia mezelurilor din carne.
Despre noi  |  Calitate  |  Nutritie | Link-uri |  kombucha | nutritie | contact
Fito FittCreated by EssMedia.ro